Lux Racer Uçuş Kontrol Kartı

31-03-2018 11:29
Lux Racer Uçuş Kontrol Kartı

LUX RACER UÇUŞ KONTROL
KARTI KURULUM AYARLARI
VE BAĞLANTI ŞEMASI
Lux Racer fiyat performans oranı en iyi olan drone uçuş kontrol kartlarından biridir. 32bit F3 işlemci kullanır. Ayarlamak kolaydır. 
 
Montaja başlamadan önce ilk yapılması gereken "Betaflight configurator" yazılımı kurulu olan bilgisayarınıza mikro USB kablo ile Lux Racer kartını bağlamak ve en son stabil Lux Racer firmware ile kartı güncellemek olmalıdır.
 
GÜNCELLEME YAPMAK: Bilgisayarınızda Betafligt konfigüratörü açın.

1- Lux racer kartın üzerindeki butona basılı tutarken usb kabloyu takın. Bu sayede kart DFU modunda yani güncelleme modunda açılacaktır. Ekranın sağ üst tarafında DFU ibaresini görmelisniz. Butonu bırakın.
2- Sol taraftaki Firmware Flasher linkine tıkla
3- Yine sol üste 2 adet seçilebilir satır mevcut. Üst kısmında kinden LUX _RACE ibaresini bul ve seç.
3- Alt kısımda kinden en son versiyonu yani en son firmware'i seç
4- Sağ altta sarı renkli "Load Firmware Online” butonuna tıkla
5- Yükleme tamamlanınca sağ altta sarı renkli "Flash Firmware” butonu aktif olacak
6- Bu butona bas ve işlem bitene kadar bekle. Programming Succesfull ibaresi sarı renkli alt satırda belirince işlem tamamdır. Sonra sağ üstteki Connect butonuna basıp bağlanabilirsiniz.
 
Not: Betaflight konfigüratöre bağlanma sorunu yaşıyorsanız Konfigüratörün ana ekranında sol orta kısımda bulunan driverları yüklemelisiniz.

 


 


Betaflight Uçuş Ayarları: Aşağıda Betaflight için temel ayarların ekran görüntüleri mevcuttur. Bu ayarlar referans olması için verilmiştir. Kullandığınız donanıma ve kişisel tercihlerinize göre değişiklik gösterebilir.
T-Motor F serisi motorlar ve T-motor F serisi ESC ler ile kararlı uçuş için kullanılan ayarlardır. Alıcı ayarları S-Bus destekli alıcılar içindir.


 
LUX Racer Kontrol kartı ve Flysky FS-i6X Kumanda ile drone yapımı ve ayarları.
 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.